Mutilić 29/1, Udbina
0911637159

Ajda Lavanda

Proizvodnja hrane
  • Mutilić 29/1 Udbina 53234

About us

Otkrijte proizvode od lavande tvrtke Ajda Lavanda. Certificirani su LikaQuality i Eko znakom,  pažljivo testirani za sigurnu i zadovoljavajuću uporabu.

Naša priča započinje putovanjem u Provansu.

Predivna polja lavande koja sežu u horizont. Tako smo uz puno strpljenja i zanimanja počeli proučavati vrste lavande te istraživati koja bi se sorta najbolje uklopila u naše krajeve, Liku.

Uz puno eksperimentiranja odlučili smo se za ljekovitu, visokogorsku sortu Lavandula Angustifolia Mill. Labiatae, i ta je biljka koja raste iznad 700 mnv osvojila naša srca.

Započeli smo sa pola hektara zemlje te se kroz godine proširili na 2ha. Naše polje lavande nalazi se u samom srcu Like, netaknutoj prirodi sela Mutilić kod Udbine koje sad mirisom i ljepotom podsjeća na Provansu.

Od proizvodnje, ručne berbe, prerade i pakiranja brinemo za svaki detalj. Kako bi našim kupcima osigurali kvalitetan i siguran proizvod, redovito provodimo sva potrebna testiranja i analize.  

Proizvodi prave lavande (L.Angustifolie) popraćeni su LikaQuality i Eko oznakom, 100% prirodni i ekološki certificirani.

Hvala Vam što svojom kupnjom podržavate male proizvođače te nas tako potičete da budemo ustrajni, ponosni, i zadovoljni životom u našoj Lici. 

Our products

Eterično ulje Lavandula angustifolia 10 ml
Ajda Lavanda

€10.00

Hidrolat lavande Lavandula angustifolia 100 ml
Ajda Lavanda

€6.00

About vendor

  • Ajda Lavanda
  • OIB:
  • Address
  • Mutilić 29/1
  • Udbina 53234