Borovička ulica 15, Podgorje Bračevačko, Našice
031 698 516
.......

Đakovačke delikatese

Proizvodnja hrane
  • Borovička ulica 15, Podgorje Bračevačko Našice 31 500

About us

Đakovačke delikatese su brend domaćih tradicionalnih suhomesnatih proizvoda od Crne slavonske svinje koji se proizvode u proizvodnom pogonu tvrtke Balkan lov d.o.o.

Proizvodnja Đakovačkih delikatesa locirana je u samom srcu Slavonije, na obroncima Krndije u neposrednoj blizini jezera Borovik. Tamo se nalazi uzgojna farma „Borovik“ tvrtke Balkan lov koja se duže od desetljeća bavi uzgojem Crne slavonske svinje. Prostire se na površini od 400-tinjak ha pašnjaka, livada, šume i oranica. Ukupna površina je ograđena, a 200-tinjak hektara pašnjaka, livada i šume je u funkciji prigonskih pašnjaka. Prigonski pašnjaci, livade i šume u funkciji su proizvodnje Crne slavonske svinje.

Tvrtka Balkan lov svrstava se u jednog od najvećih uzgajivača ove autohtone pasmine svinja u Republici Hrvatskoj. Sve faze uzgoja i proizvodnje odvijaju se na farmi „Borovik“ – svinje su tamo oprašene, othranjene te se nakon toga puštaju u prirodu na dvije godine prije nego idu u preradu. Uzgoj na otvorenom prostoru je specifičnost Crne slavonske svinje. Osnovna prihrana se sastoji od paše, žira, bukvice, tritikala, kukuruza, ječma, odnosno hrane koju tvrtka Balkan lov samostalno proizvodi na vlastitim poljima i koja se nalazi u prirodnom staništu (paša, hrast, bukvica) gdje obitavaju svinje.

Our products

Đakovačka crna slanina cca 300 g
Đakovačke delikatese

€9.65

Đakovačka crna kobasica cca 250 g
Đakovačke delikatese

€6.88

Đakovački crni kulin cca 1,1 kg
Đakovačke delikatese

€72.60

Đakovačka crna kulinova seka cca 600 g
Đakovačke delikatese

€26.40

Đakovački crni čvarci cca 200 g
Đakovačke delikatese

€6.43

Borovik kobasica od divljači cca 200 g
Đakovačke delikatese

€9.01

About vendor

  • Đakovačke Delikatese (Balkan Lov d.o.o.)
  • OIB: .......
  • Address
  • Borovička ulica 15, Podgorje Bračevačko
  • Našice 31 500