Žrtava fašizma 45, Vinkovci
0994433803

Destilerija Abelo

Proizvodnja hrane
  • Žrtava fašizma 45 Vinkovci 32100

About us

Abelo proizvodi visokokvalitetne proizvode od meda i s medom. Med iz vlastitog pčelinjaka je glavna sirovina za proizvodnju svih naših proizvoda, a recepture i način proizvodnje su unikatni. Svi proizvodi su ručno izrađeni što rezultira višestrukom kontrolom kvalitete svakog proizvoda. Počevši od proizvodnje meda, preko mednih mješavina došli smo do ideje destilacije komine od meda i proizvodnje rakije od meda vrhunske kvalitete, a moderna destilerija je okosnica cijelog procesa proizvodnje.

Razvili smo recepture u kojima smo u rakiji od meda macerirali bilje i voće, dodavali med, te dobili likere izuzetnih okusa, mirisa i boja upravo zbog posebne baze u kojoj se bilje i voće macerira. Procesi proizvodnje naših premium likera i njihove recepture bazirane su isključivo na prirodnim sastojcima i prirodnom odležavanju i sazrijevanju okusa i mirisa voća i bilja koje se macerira. Ne koriste se arome, bojila, konzervansi ili bilo koji sastojak koji nije prirodan.

U destileriji Abelo odvija se cjelokupan proces proizvodnje naših rakija i likera. Možete vidjeti proces fermentacije, destilacije, maceracije voća i bilja, odležavanje te konačno i punjenje gotovih proizvoda. Rezervirajte svoj termin i upoznati ćemo Vas s našim procesom proizvodnje, a možete i kušati naše proizvode u prostoru kušaonice.

Our products

Liker od aronije
Destilerija Abelo

€22.00

Liker Chillabelo
Destilerija Abelo

€22.00

Liker od rogača
Destilerija Abelo

€22.00

Medica
Destilerija Abelo

€22.00

Liker Propolo
Destilerija Abelo

€22.00

Liker od višnje
Destilerija Abelo

€22.00

About vendor

  • Destilerija Abelo
  • OIB:
  • Address
  • Žrtava fašizma 45
  • Vinkovci 32100