Put Duilova 23, Split
0916212340

Destinacija Baranja

Impresivna Baranja obiluje prekrasnom prirodom i bilježi višestoljetnu poljoprivrednu tradiciju. Neizostavni dio tradicionalne baranjske kuhinje su proizvodi od crnih i bijelih svinja. Znamo ih svi -  kuleni, kulenove seke, kobasice, čvarci, mast, šunke... A sve to uz savršena baranjska vina.  

Mlijeko i mliječni proizvodi su nadaleko poznati, kao i začinska paprika. Tu su i drugi začini sa kojima je svako jelo - bolje jelo. Sve ove iskrene i zdrave namirnice i proizvode možete pronaći na Ruralini – mreži iskrene hrane. 

Baranju krasi plodna zemlja i upornost vrijednih domaćih proizvođača. I s punim pravom se Baranja može hvaliti tradicionalnim suhomesnatim proizvodima. Njihova aroma je posebna i prepoznatljiva. Pokrenute su i mnoge akcije zaštite podrijetla i uvođenja oznaka kvalitete i sljedivosti za proizvode iz Baranje.  

Obilje cvjetnih pašnjaka i livada, domaći proizvođači su iskoristili za proizvodnju visokokvalitetnog meda. Okusi su tradicionalni, poput bagremovog, lipovog ili kestenovog meda. 

Kupnjom proizvoda iz Baranje podržavate vrijedne proizvođače i konzumirate iskrene proizvode. I, ne manje bitno, prenosite prekrasan doživljaj Baranje u vaš dom.