Brezik 38, Gospić
091 236 5533

Destinacija Zagreb

Okolica glavnoga grada obiluje impresivnom prirodom od koje zastaje dah. Vrijedni rad domaćih proizvođača upotpunjuje bogatu ponudu autohtonih proizvoda, pa tako područje grada Zagreba i okolice obiluje raznovrsnim voćem i povrćem koje se učestalo koristi za pripremu domaćih džemova, namaza, ali i rakija raznih okusa.

Kako bi se očuvala tradicija i okusi regije, Ruralina.com vam donosi prepoznatljive okuse i mirise koji od sada mogu biti na stolu vaše obitelji. Iskorištavanje prirodnih blagodati i dugogodišnja tradicija proizvodnje donosi vam široki spektar domaćih proizvoda vrhunske kvalitete.

Razne vrste sireva i suhomesnati proizvodi samo su dio bogate gastronomske ponude sa područja Zagreba i njegove okolice, a osim mliječnih i suhomesnatih proizvoda, domaći pčelari proizvode visokokvalitetni med istančanih okusa poput livadnog ili šumskog.

Kupnjom proizvoda sa područja Zagreba i njegove okolice putem Ruralina.com podržavate naše vrijedne proizvođače, a u vaš dom donosite iskrene proizvode.