Novaki Petrovinski 31, Jastrebarsko
099 691 8292

Destinacija Dalmacija

Svježina, jednostavnost i autentičnost okusa. Jednom riječju, Dalmacija. Bogata gastronomska ponuda i obilje domaćih namirnica čine prepoznatljivost destinacije Dalmacija koja se smjestila na obali Hrvatske. Brojni specijaliteti dalmatinske gastronomije uključuju pršut, sušeno i dimljeno svinjsko meso koje se može poslužiti kao predjelo ili dodatak raznim jelima.

Dugogodišnja tradicija vinogradarstva na stol vaše obitelji donosi poznate sorte vina, pa tako možete uživati u okusima i mirisima Plavca malog i Pošipa, ali i brojnih domaćih likera koji predstavljaju neizostavan dio dalmatinske kulinarske ponude.

U pripremi dalmatinskih tradicionalnih recepata, neizostavni sastojak je visokokvalitetno maslinovo ulje koje se često koristi u pripremi jela i salata, a putem Ruralina.com vi i vaša obitelj možete naručiti vrhunske proizvode vrijednih proizvođača.

Povoljna klima i plodna zemlja omogućila je raznovrsnu poljoprivrednu proizvodnju, a vrijedni Dalmatinci iskoristili su prirodne blagodati, pa sada uživaju u plodovima svoga rada. Kupnjom njihovih iskrenih proizvoda podržavate domaću proizvodnju i donosite srce Dalmacije u vaš dom.