Med Bršljan

*
€8.25
Manufacturer: Prva kuća meda

Doživite jedinstveni okus našeg meda od bršljana. Jantarne je boje, guste i kremaste teksture te jakog i bogatog okusa s blagom gorčinom. Njegov niski glikemijski indeks čini ga izvrsnom prirodnom zamjenom šećera za one koji paze na unos šećera. To je vrlo rijedak med, koji medi u prosjeku svakih desetak godina.

Neto količina: 250 g / 450 g 

Ljekovita svojstva: sadrži antibakterijska i antifungalna svojstva koja mogu pomoći u jačanju imunološkog sustava i zaštiti od infekcija. Također ima antioksidacijska svojstva pridonose zaštiti organizma od slobodnih radikala. Bršljanovo protuupalno djelovanje može pomoći u smanjenju upala u tijelu. Zbog širokog spektra djelovanja, ovaj med možete koristiti i kod suhog ili produktivnog kašlja. Učinkovito razbija sluz pri upornom kašlju i olakšava disanje.

Priprema i konzumacija: izvrstan je dodatak vašoj zdravoj dnevnoj rutini. Dodajte ga u vaš omiljeni topli napitak, razmažite ga na kruh ili ga koristite u omiljenim receptima kao slatki i aromatični dodatak. Preporučamo unijeti jednu malu čajnu žlicu ispod jezika i zadržati u ustima dok se ne otopi. Unosi se ispod jezika jer se tamo nalazi završetak krvnih žila, što omogućava brzu apsorpciju hranjivih tvari.

Prilikom konzumacije, preporuča se izbjegavati metalne predmete jer metali reagiraju s organskim kiselinama iz pčelinjih proizvoda i negiraju ih. Stoga je najbolje koristiti čiste i suhe drvene, plastične, staklene ili keramičke predmete.

Products specifications

PakiranjeViše pakiranja
Manipulation conditionsStandard
Destination (Republic of Croatia)Slavonija
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*