Med šumski medljikovac 700 g

€17.05

Naš šampionski šumski med medljikovac je jedan od najcijenjenih medova u RH. Poseban je po tome što je jedini med koji se ne dobiva od nektara cvjetova već od  medne rose u određenim vremenskim uvjetima. Snažno je antimikrobno i antiupalno sredstvo.

Medljikovac je med nastao od medne rose, a ne od nektara biljaka odnosno cvjetova pa iz toga razloga ne sadrži cvjetni prah-pelud. Zbog svog sastava i činjenice da sadrži i do 13 puta više mineralnih materija u usporedbi sa medom nastalim od nektara cvjetova, preporučuje se osobama, trudnicama, djeci i sportašima.

Bogat je mineralnim solima i sadrži malo šećera, pa se često preporučuje dijabetičarima i sportašima. Ova vrsta meda preporučuje se posebno za liječenje upale pluća. Trudnice ga mogu uzimati tijekom cijele trudnoće.

Ovaj med je vrlo taman, osebujnog mirisa i okusa; zbog bogatstva prisutnih minerala, posebice željeza odličan je za krvnu sliku.

Neto količina: 700g

Sastojci:

  • 100% domaći šumski med medljikovac

Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi. Ako je med kristalizirao, staklenku uronite u posudu sa toplom vodom (max. temperature 40°C). Kristalizacija je prirodno svojstvo meda i dokaz je da je med ispravan i prirodan.

Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži.

Napomena: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.

Products specifications

Manipulation conditionsStandard
Destination (Republic of Croatia)Slavonija
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*