Megamix med

*
€15.13
Manufacturer: Prva kuća meda

Megamix med je mješavina četiriju medova (Lipa, Medljika, Kesten i Livadski), velike količine propolisa i matične mliječi. Zbog svoga sastava, možemo tvrditi da je Megamix med kralj naših proizvoda. 

Neto količina: 250 g / 450 g 

Ljekovita svojstva: izuzetno je djelotvoran kod poboljšanja i očuvanja stanja imunološkog sustava, regeneracije organizma nakon ozljeda, u liječenju i prevenciji upale grla, a djelotvoran je kod liječenja prostate i neplodnosti.

Priprema i konzumacija: Megamix se koristi dva puta dnevno. Ujutro, na prazan želudac, preporučamo unijeti jednu malu čajnu žlicu ispod jezika i zadržati u ustima dok se ne otopi. Unosi se ispod jezika jer se tamo nalazi završetak krvnih žila, što omogućava brzu apsorpciju hranjivih tvari.

Druga žličica Megamixa unosi se navečer, pola sata do sat prije večere. Preporučamo koristiti ovaj proizvod minimalno 30 dana u kontinuitetu.

Napomena: Prilikom unošenja, preporuča se izbjegavati metalne predmete jer metali reagiraju s organskim kiselinama iz pčelinjih proizvoda i negiraju ih. Stoga je najoptimalnije koristiti čiste i suhe drvene, plastične, staklene ili keramičke predmete.

Uvjeti čuvanja: Zbog svojih sastojaka i kratkog roka trajanja, ovaj med potrebno je držati u hladnjaku.

 

Products specifications

PakiranjeViše pakiranja
Manipulation conditionsStandard
Destination (Republic of Croatia)Slavonija
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*