O Ruralini

Zahvaljujući revolucionarnom načinu spajanja svih organizacija i pojedinaca uključenih u proces proizvodnje i dostave hrane, te inventivnom logističkom sustavu, Ruralina omogućava najbolju cijenu kupcu i najveću zaradu proizvođaču, povezujući ih u veliki krug zadovoljnih ljubitelja iskrene hrane.

Kvaliteta našeg života značajno ovisi o hranu koju jedemo. I to ne samo po pitanju zdravlja ili raspoloženja, nego i našeg okoliša. Zato je važno znati što točno jedemo - koji sastojci čine našu hranu, kako je ona proizvedena i tko sve sudjeluje u procesima njenog uzgoja, proizvodnje, pripreme, transporta i prodaje. Ali kako i gdje to doznati i pronaći? Deklaracije su najčešće nejasne, proizvođači nedostupni, a informacije o proizvodnim, logističkim i prodajnim procesima čine poslovne tajne. 

Ako želite znati odgovore na ta pitanja dobrodošli na Ruralinu - mrežu iskrene hrane. 

Ruralina omogućava kupcima da doznaju sve što žele znati o svojoj hrani, a proizvođačima da podijele svoju priču o tome kako nastaju i izgledaju njihovi proizvodi. 

Na Ruralini je iskrenost uvijek vrlina! Mi okupljamo sve one koji ne vjeruju u mit o jabuci savršenih proporcija nego biraju autentičnost okusa i mirisa hrane koju konzumiraju. Svjesni smo da određenu hranu nije moguće ni proizvesti bez konzervansa ili recimo sladila. Međutim, proizvođačima koji koriste takve sastojke nećemo zabraniti da svoje proizvode prodaju na Ruralini sve dok se te informacije ne sakrivaju od kupaca. I tome smo nepokolebljivo predani. Stoga na Ruralini otvoreno postavljamo pitanja proizvođačima o sastojcima i procesima proizvodnje kako bi naši kupci dobili najbolje proizvode za sebe i svoju obitelj. 

Kroz Ruralinu gradimo partnerstvo s našim proizvođačima, kupcima i zajednicom. Malim proizvođačima koji nemaju kapacitete za prodaju putem digitalnih kanala na Ruralini dajemo priliku za izravnu komunikaciju s kupcima i otvaramo im put do novih tržišta. Osiguravamo izravnu komunikaciju između proizvođača i kupaca te gradimo društvenu mrežu ljubitelja iskrene hrane. Za naše korisnike u cijelosti preuzimamo brigu o logistici i transportu. Zahvaljujući Ruralinom logističkom sustavu i mreži dostavnih centara naši proizvođači ne moraju brinuti o organizaciji prijevoza ili obilasku svakog kupca pojedinačno, dok naši kupci mogu odabrati trenutak preuzimanja svojih proizvoda u našem dostavnom centru onda kada im najviše odgovara i to bez skrivenih i dodatnih naknada. Na taj način ne samo da pomažemo našim korisnicima nego i društvu u kojoj živimo. Manje transporta i manjak otpada hrane samo su neke od promjena koje dugoročno želimo uvesti i na koje želimo biti ponosni. Zahvaljujući Ruralini, sada konačno možeš kupovati zdravu, domaću hranu bilo kad i bilo gdje. Hranu o kojoj od sadnje do kupnje znaš sve. Iskrenu hranu.

Otvorite svoj profil na Ruralini te nam se pridružite u kreiranju prve mreže iskrene hrane.