About us

Dobrodošli na Ruralinu - mrežu iskrene hrane! 
 
Naša strast i posvećenost doveli su do stvaranja prve digitalne platforme u ruralnom sektoru na ovim prostorima koja omogućuje direktnu interakciju među ljudima, proizvođačima i organizacijama. Na Ruralini, cijene su jasne, bez skrivenih marži i posrednika. 

Ruralina je više nego online trgovina hrane -  to je platforma koja se zalaže za dostupnost, sigurnost i okus hrane koju jedemo. 

Vjerujemo da kvaliteta našeg života ovisi o hrani koju biramo, stoga želimo da svi znaju kakvu hranu jedu, kako je proizvedena i tko stoji iza nje. Naša strast za iskrenom hranom motivira nas da stvaramo mjesto gdje se informacije dijele, gdje se mali proizvođači čuju, a gdje je zdrava i iskrena hrana na prvom mjestu. 

Na Ruralini, iskrenost je temeljna vrijednost. Bez obzira radi li se o prirodnim sastojcima ili nužnim konzervansima, Ruralina je mjesto gdje se informacije ne skrivaju, gdje su sva pitanja dobrodošla i gdje kupnja hrane donosi povjerenje. 

Svojom strašću i posvećenošću, gradimo partnerstva s proizvođačima, kupcima, stručnjacima za logistiku, ugostiteljstvo, nutricionizam i svima koji dijele našu ljubav prema iskrenoj hrani. Pomažemo "malim" i "malo većim" proizvođačima da dopru do novih kupaca, stvarajući povezanost utemeljenu na iskrenosti i otvorenosti. 

Pridružite nam se i postanite dio zajednice koja vjeruje da iskrena hrana čini kvalitetniji i sretniji život, jer zdravlje dolazi iz hrane kojoj vjerujemo.

Važno

  • Digitalna platforma www.ruralina.com niti Teal Port d.o.o. u niti jednom trenutku nisu vlasnici proizvoda kojeg kupci kupuju.
  • Digitalna platforma ruralina.com i Teal Port d.o.o. pružaju usluge i ne trguju Vašim proizvodima, ne poskupljuju proizvod i iskrena smo platforma!
  • Samo na ruralina.com je moguće:
    • uspostaviti optimalan odnos između ponude i potražnje
    • kreirati svoj vlastiti kratki lanac opskrbe, od proizvođača kojima vjerujete, planirati količine i artikle.