Začinska mješavina - Herbes de provence 170 ml

€6.75
Manufacturer: Pannonicum

Začinska mješavina - Herbes de provence za kuhanje i pečenje

“Herbes de Provence” (Hrv. Provansalsko bilje) začinska je mješavina koja dolazi iz regije u Francuskoj poznatoj kao Provansa. Jedna je od najpopularnijih začinskih mješavina koja se koristi dugi niz godina. Odlikuje ugodnom aromom, kao i visokim kulinarskim i zdravstvenim vrijednostima. Svaki sastojak provansalskog bilja ističe se svojim jedinstvenim kvalitetama, a zajedno čine simfoniju okusa.

100% prirodni proizvod, bez poboljšivača okusa, aditiva, umjetnih bojila i ostalih umjetnih dodataka

Neto količina: 25 g

Sastojci: čubar, origano, timijan, bosiljak, ljupčac, vlasac, peršin, mažuran

Aroma: Miris aromatičan s laganom notom vlasca, okus blago papren zbog čubra koji se u nekim slučajevima koristi kao zamjena za papar.

Koristi se: Naša preporuka za korištenje u juhama, umacima, svježem siru, jajima. Također je čest začin za razne vrste mesa, uključujući pečenja, mljeveno meso i jela s roštilja i sl.

Preporuka za upotrebu: Kod pripreme juha, variva i ostalih kuhanih jela s dužom pripremom preporučujemo dodati pri kraju kuhanja jer se dugim kuhanjem gubi aroma, a kod pečenja prilikom posluživanja.

Napomena: Opis artikla je informativnog karaktera, zbog mogućeg sadržaja alergena i nuspojava prije konzumiranja posavjetovati se s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci.

Products specifications

Manipulation conditionsStandard
Destination (Republic of Croatia)Slavonija
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Only registered users can write reviews
*
*
Bad
Excellent
*
*
*